Home Nieuws 2018 Manege Kantine Nieuws Agenda Ponyclub Evenementen Wedstrijden Archief Link Contact
Foto's - Arckelhoeve
Video's
ZOEK
Archief
Wie zijn wij ?

Aan de rand van het Westland en Den Haag treft u boerderij "De Arckelhoeve" aan. Hier wonen wij, Cas en Carine Kok, met onze kinderen Stephanie, Daniëlle en Robin. Wat ooit begon als een passie voor paarden is nu uitgegroeid tot een professionele manege, waarbij gezelligheid en waardering voor medemens en -dier centraal staan. Dankzij de ontspannen en gezellige sfeer kan iedereen hier op een prettige manier omgaan met de verschillende mensen en paardenrassen, in de diverse takken van de paardensport.

We beschikken over één van de grootste binnenbakken van het Westland (25 x 60 m.), een All Weather buitenbak van 20 x 40 m. Grote ovale stapmolen met ruimte voor 7 paarden, een overdekte longeerbak. Diverse losgooi paddocks. Verder hebben wij ruime en lichte binnen en buitenstallen. Voor een gezellig praatje onder het genot van een kopje verse koffie kunt u terecht in onze sfeervolle kantine of op ons zonnige terras.

terug | top
FacebookTwitterYoutube
Ponyclub
P.R.V.
FNRS
KNHS
Start lijsten
Nieuwsbrief
 
twitter arckelhoeve
Home Nieuws 2018 Manege Kantine Nieuws Agenda Ponyclub Evenementen Wedstrijden Archief Link Contact Arckelhoeve - Manage
Copyright © 2011 Arckelhoeve. All right reserved.