Manege de Arckelhoeve Team

Danielle Kok

instructrice

Danielle Kok is de 2e dochter in het gezin, zij was pasgeboren toen de familie op de Arckelhoeve ging wonen en zat als baby al gauw op het paard. 

De paarden carriere van Danielle is begonnen ook op Ukkie, Pukkie, onder andere Billie zadelmak gemaakt en zo werden de pony's steeds groter en werden het uiteindelijk paarden. De KWPN ruin Zeeland is de grote liefde van Danielle. Met hem heeft ze de start van haar wedstrijd carriere beleeft en zij rijdt hem nog steeds op wedstrijden. Momenteel springen zij een Z parcours. In de dressuur sport rijdt Danielle heel wat paarden. Momenteel rijdt ze ook Casmir en Dreamgirl in het ZZ licht ook rijdt zij nog div. paarden in de wedstrijd sport in diverse disiplines voor andere eigenaren.

Danielle heeft een Wellant sport opleiding gedaan zowel in dressuur als springen, daarna heeft zij op Deurne de sport opleiding gedaan eveneens zowel dressuur als springen, tevens heeft zij de Orun opleiding en heeft zij de opleiding Trainer, Coach lifestyle adviseur gevolgd.

Haar doelen zijn in de lessen de ruiters naar een zo hoog mogelijk niveau te krijgen, dit door altijd de basis van het paardrijden in ogenschouw te blijven houden. In de wedstrijd sport de paarden dusdanig te trainen dat ook een iets minder paard mee kan draaien in de wedstrijd sport, zowel dressur als springen

TERUG

Stephanie en Danielle Vlog 1

Stephanie en Danielle hebben over de avonturen in hun leven een Vlog gemaakt, kijk en beleef iedere week de avonturen mee.

meer informatie

Clinic Ton Duivenvoorden

Klassieke dressuur clinic van Ton Duivenvoorden

meer informatie

Vader / Moederdag special 2019

Veel vaders en moeders zijn verwent tijdens de Vader/Moederdag Special

meer informatie

Sandra Kok heeft met haar ruiters weer veel prijzen behaald in de KNHS Harry's Horse Zitcompetitie

Ook dit jaar heeft Sandra Kok weer mooie resultaten behaald in de Harry's Horse Zitcompetitie

meer informatie

Stephanie en Danielle Vlog #18

Wedstrijd weekend, wat zijn de resultaten ?

meer informatie

Paarden

Manege paarden / Wedstrijd paarden / Jonge paarden / Paarden te koop

Adele


Bertha


Dukkie


Billie


Binkie


Blackie


Bliksem


Bobby


Dirk


Enjoy


Flash


Flurry


Frozen


Gwenn


Hummer


Jimmy


Keesie


Magic


Mickey


Pipi


Pixie


Pukkie


Sjaakie


Vosje