Manege de Arckelhoeve

Kennismaking

Kennismaking

Welkom bij manege "De Arckelhoeve" 

Wat leuk dat u bij ons een kijkje komt nemen naar het reilen en zeilen op onze manege.

Hier wonen wij, Cas en Carine Kok, met onze kinderen Stephanie, Daniëlle en Robin. Wat ooit begon als een passie voor paarden is nu uitgegroeid tot een professionele manege, waarbij gezelligheid en waardering voor medemens en -dier centraal staan. Dankzij de ontspannen en gezellige sfeer kan iedereen hier op een prettige manier omgaan met de verschillende mensen en paardenrassen, in de diverse takken van de paardensport.

We beschikken over één van de grootste binnenbakken van het Westland (25 x 60 m.), een All Weather buitenbak van 20 x 40 m. Als een van de weinige stallen in Nederland beschikken we over een ovale stapmolen voor 7 paarden. Verder zijn er een Solarium, poetsplaatsen, wasplaatsen en een Horse Power Plate aanwezig. Een overdekte longeerbak en diverse losgooi paddocks zorgen ervoor dat de paarden goed in conditie gehouden kunnen worden. Onze stallen zijn ruim en licht, zowel binnen als buitenstallen.

En natuurlijk kunt u voor een gezellig praatje onder het genot van een kopje heerlijke verse koffie terecht in onze sfeervolle kantine of op ons zonnige terras.

 

 

TERUG

Kennismaking

Aan de rand van het Westland en Den Haag treft u boerderij "De Arckelhoeve" aan. Hier wonen wij, Cas en Carine Kok, met onze kinderen Stephanie, Danielle en Robin. Wat ooit begon als een passie voor paarden is nu uitgegroeid tot een professionele manege.

meer informatie

Geschiedenis

De boerderij aan de Arckelweg kwam maart 1993 in ons bezit. De boerderij was het startsein voor het houden van paarden, maar dan op kleine schaal, met een klein aantal boxen in de boerderij stal, een buitenbak en een stuk wei.

meer informatie

Pensionstalling

Onze stallen zijn ruim en licht, ook voor voldoende ventilatie voor de paarden is gezorgd.

meer informatie

Contact Informatie!

Manege de Arckelhoeve

Arckelweg 14,
2685 SM Poeldijk,
Zuid-Holland, Nederland

Onze kantine is beperkt telefonisch bereikbaar, u kunt ons het beste bereiken per Whatsapp

Telefoon : bereikbaar door de week: na 16:00 uur / in het weekend: voor 12:00 uur: 

Afmelden of ziekmelden voor de lessen liefst per Whatsapp.

Mobiel/Whatsapp:  +31(6) 42982556 whatsapp 

Email-adres : algemeen: info@arckelhoeve.nl

                     lessen: lessen@arckelhoeve.nl

                     wedstrijden: secretariaat@arckelhoeve.nl

Website www.arckelhoeve.nl

 

Aanmeldingsformulier